Η ΕΣΤΙΑ – Συνεργασία για την Προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας, ως εταίρος της Αναπτυξιακής Σύμπραξης ΑΡΧΕΣΤΡΑΤΟΣ διοργανώνει την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 και ώρα 2:00μμ, στην Αίθουσα εκδηλώσεων της ΓΣΕΒΕΕ, Αριστοτέλους 46, Αθήνα.

Η εκδήλωση υλοποιείται στο πλαίσιο της Δράσης  320.2 ΔΙΚΤΥΩΣΗ " Δικτύωση ωφελούμενων με επιχειρήσεις - Ημέρες καριέρας " της πράξης «Ανάδειξη Ελληνικού Γαστρονομικού Πολιτισμού» της Α.Σ. ΑΡΧΕΣΤΡΑΤΟΣ, με κωδικό ΟΠΣ 457275, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση της επικοινωνίας και δικτύωσης μεταξύ ανέργων ωφελουμένων της Πράξης, με την επιχειρηματική κοινότητα και συνδέσμους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε τομείς με δυναμική ανάπτυξης, στους κλάδους του εμπορίου παραδοσιακών προϊόντων, της εστίασης και της γαστρονομικής επιχειρηματικότητας, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης.


 

Η εκδήλωση «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ», που διοργανώνουν το Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» και η ΕΣΤΙΑ - Συνεργασία για την Προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 25 και 26 Μαΐου, στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στην Θεσσαλονίκη, ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ για το Φθινόπωρο, σε ημερομηνία που θα σας ανακοινωθεί άμεσα. Η απόφαση για αναβολή ελήφθη λόγω της αδυναμίας των συναρμόδιων υπουργείων, του ΕΟΤ και άλλων φορέων να συμμετάσχουν είτε ως εκθέτες είτε ως χορηγοί, λόγω των πολιτικών εξελίξεων.

 

Ζητούμε συγνώμη για την αναστάτωση. Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση στα τηλέφωνα 210-3238315, 210-3238092 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

 

 

Το Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» και η ΕΣΤΙΑ - Συνεργασία για την Προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι φορείς του κλάδου τροφίμων και ποτών, επαναλαμβάνουν και φέτος την ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ», στην οποία συμμετείχατε στην Αθήνα, στις 30 και 31 Μαΐου 2011.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Θεσσαλονίκη, το διήμερο Παρασκευή 25 και Σάββατο 26 Μαΐου, στην Πλατεία Αρχαίας Αγοράς (προέκταση της Πλατείας Αριστοτέλους), ώρες 9:00π.μ. έως 8:00μ.μ., υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και των συναρμόδιων υπουργείων και φορέων.

 

Στόχος και της φετινής εκδήλωσης είναι η προβολή των ελληνικών προϊόντων διατροφής, η ενίσχυση της ελληνικής επιχειρηματικότητας και η ενημέρωση των καταναλωτών για τα πλεονεκτήματα κατανάλωσης ελληνικών προϊόντων. Η εκδήλωση περιλαμβάνει την συμμετοχή επιχειρήσεων - εκθετών, οι οποίες θα διαφημίζουν ή θα πωλούν τα προϊόντα τους, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις.

Με κάθε δραστηριότητά μας και με τη συμβολή όλων σας, ευελπιστούμε ότι θα δώσουμε περαιτέρω ώθηση στην ανταγωνιστικότητα της ελληνικής οικονομίας και θα συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση των καταναλωτών και ιδιαίτερα της νεολαίας, στην ελληνική γαστρονομία, που έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πλέον υγιεινά μοντέλα διατροφής.

 

Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2011 ευαισθητοποίησαν απλούς πολίτες υπέρ των ελληνικών προϊόντων, αλλά και πολλές εμπορικές επιχειρήσεις οι οποίες δήλωσαν συμμετοχή στη συνέχεια σε ανάλογες δράσεις του Κινήματος Πολιτών και της ΕΣΤΙΑ. Σε αυτό συνέβαλλε και η σημαντική προβολή που δόθηκε στην εκδήλωση, καθώς και στις δράσεις του Κινήματος Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε» και της ΕΣΤΙΑ, από τα ΜΜΕ.

 

Δηλώστε και φέτος συμμετοχή στις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2012. Προβάλλετε την επιχείρησή σας και ενημερώστε τους καταναλωτές της συμπρωτεύουσας για τα προϊόντα σας. Εάν ενδιαφέρεσθε να πουλήσετε σας επισημαίνουμε ότι φέτος θα έχετε και αυτή τη δυνατότητα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 210-3238315 κα Άντζελα Ζαμπακόλα

 

 estia2012

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 30 & 31 ΜΑΙΟΥ 2011

ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΙΟΥ

  • 9.00πμ – 11.00πμ

Παρουσίαση ΚΑΛΗΜΕΡΑ BREAKFAST

Προετοιμασία Ελληνικού Πρωινού από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, από μέλη της ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (CHEF'S CLUB OF GREECE) και τη γαστρονόμο και συγγραφέα ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ.

  • 11:00π.μ. – 12:00

Μαθήματα Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου για αρχάριους

Τα μυστικά των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών του ελαιολάδου από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιολάδου (ΣΕΒΙΤΕΛ) και τον γευσιγνώστη – χημικό Βασίλη Καμβύση.

  • 12.00 – 14.00μμ

Η ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ μαγειρεύει γευστικές συνταγές με παραδοσιακά προϊόντα της Ελληνικής γης.

  • 15.00μμ – 18.00μμ

Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ

Δημιουργία μιας Υδρογείου με καλλιτεχνικά σκαλισμένα λουλούδια από λαχανικά και φρούτα, δημιουργίες των νέων σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας. Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την τεχνική των εκπαιδευόμενων σεφ.

ΤΡΙΤΗ 31 ΜΑΙΟΥ

  • 12.00 – 16.00μμ

Παρασκευή μιας τεράστιας Ελληνικής σαλάτας 500 κιλών, από 100 σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας, η οποία στη συνέχεια θα διανεμηθεί στους επισκέπτες της εκδήλωσης και στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων.

  • 18.00μμ – 19.00μμ
  1. Ανακοίνωση σύστασης Παραρτήματος CHEF'S CLUB OF GREECE στην Αμερική με στόχο την προώθηση του Ελληνικού Διατροφικού Πολιτισμού.
  2. Επίσημη ανακήρυξη των πρώτων μελών του Παραρτήματος της Αμερικής ως Φίλων της Λέσχης.
  3. Ανακήρυξη της ΜΑΡΙΑΣ ΛΟΗ ως Παγκόσμιας Πρέσβειρας Γαστρονομίας από το CHEF'S CLUB OF GREECE.
  4. Βράβευση του Καθ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΥ και της Καθ. ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΥ για τη συνεπή μακρόχρονη προσφορά τους στην προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας και της κας ΜΑΡΙΑ ΛΟΗ ως Πρέσβειρας του Ελληνικού Ελαιολάδου.

Κατεβάστε το πρόγραμμα

Περισσότερα Άρθρα...